| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
NOSNOW.PL

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rychoo
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 7:36 pm Temat postu: Re: Nowe rekordy prędkości. |
|
|
Przy bezwietrznej pogodzie (sic! mielismy posmigac z kitewingiem) na lotnisku w Brzegu kolo Wroclawia udalo sie nam pobic nasz skromny rekordzik predkosci:) Dane oficjalne Wiechu: 75km/h, Rychu: 90km/h. Mala relacja na stronce www.freerider.wroclaw.pl ( kolaczek.pl - nieaktualna) .
PS: nie bijcie za "rekord glupoty"
pozdrowka! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NOSNOW.PL

|
Wysłany: Sob Gru 16, 2006 11:58 am Temat postu: |
|
|
Hej! Wiesiu to jednak cicha woda - ja jeżdże spokojnie, nie szaleje itp. A tu sruu i 75km/h za samochodem, nieeeźle Co do Twojego "skromnego rekordziku" jest on również obecnie rekordem prędkości w Polsce! Więc należą się gratulacje, mimo, że z pewnością wyczyny nie należały do tych z rodzaju bezpiecznych
Pozdrowienia!
Ps. relacja jak zwykle fajna i zabawna  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
flash

|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 5:42 pm Temat postu: |
|
|
Hmm 75 i 90 całkiem całkiem teraz pozostaje czekać na wiosne i atakujemy jakies konkretne asfalty
pozdr _________________ www.dirtsurfer.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rychoo
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 1:18 am Temat postu: |
|
|
najpierw musimy zaatakowac sklep z ochraniaczami i kaskami... a swoja droga nic trudnego w takich predkosciach za autem po rownym jak stol lotnisku... bez problemu daloby sie osiagnac grubo ponad 100 ale juz z goglami albo chociaz okularami bo przy 90 lzy z oczu same wylatuja wyczynem byloby znalezienie asfaltu w gorach z zakretami i wykrecenie takiej predkosci... pomyslow kilka (gory sowie - zjazd z rzeczki do walimia; gory sowie - asfalt nad miejscowoscia jugow; karlow w gorach stolowych, zakretasy ale bez wielkich predkosci raczej; okolice nowej rudy; zieleniec) to wszystko co mi przychodzi do glowki aktualnie ale narazie trzeba sie ubezpieczyc :O i odwiedzic sklepy z ochraniaczami bo szkoda zdrowia... pozdrawiam i sukcesow dirtsurferowych w nowym roku zycze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
flash

|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 5:56 pm Temat postu: |
|
|
Heja
Ja jestem chetny na kazdą trase reszta chyba moge wypowiedziec sie równiez za Rokera Moja propozycja to okolice Babiej Góry i Zakopanego. Na tą chwile teoretychnie mamy zime ale wiosna jest nasza;) co do ochraniachy to napewno podstawa.
Pozdrawiam _________________ www.dirtsurfer.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RuDi

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NOSNOW.PL

|
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 2:11 am Temat postu: |
|
|
| RuDi napisał: |
| nie zgodził bym sie ;o teraz jest wiosna ;/ Totalna zalamka :< |
A co jest RuDi? Połamałeś ATB? Nie martw się w końcu musi nadejść zima, przecież mamy już połowę stycznia! Poza tym przecież umawialiśmy się na wspólną jazdę na tych deskach bez kółek
Pozdrowienia! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
flash

|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 10:46 am Temat postu: |
|
|
Jak mielismy okazje sprawdzić na górze Żar da się poleciec ponad 75km bez pomocy samochodu - teraz kolej na 85 km/h z salmopolu :/ _________________ www.dirtsurfer.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NOSNOW.PL

|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 3:30 am Temat postu: |
|
|
Obiecaj, że prócz "wizy" weźmiesz buzera!!!  |
|
| Powrót do góry |