NOSNOW.PL NOSNOW.PL
Forum dyskusyjne poświęcone wszystkiemu co związane z deskami Dirtsurfer.

FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja
Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj

Pierwszy kontakt z dirtsurferem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum NOSNOW.PL Strona Główna -> Dirtsurfer
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
flash

PostWysłany: Pią Lip 14, 2006 8:27 pm    Temat postu: Pierwszy kontakt z dirtsurferem Odpowiedz z cytatem

Pierwszy kontakt z dirtsurferem

Nigdy bym nie pomyslał, że DIRTSURFER trafi do Polski tak szybko.
Ponad rok temu szukając w internecie informacji na temat landkite przypadkiem natknąłem się na australijską stronkę z tym wynalazkiem. Oczarowany zdjęciami i powalony na kolana filmikami szybko na ziemię sprowadziła mnie cena oraz koszta ewentualnego zamówienia. Pozostało tylko pozazdrościc raiderom osiągającym zawrotne prędkości aż do wczoraj, gdy po praktycznie jednej rozmowie na GG i tel dystrybutor sprzętu na Polskę właściciel firmy NOSNOW.PL zaprosił mnie na testy nowej miejscówki w okolicy sztolni czarnego pstraga. Miejscówka naprawde rewelacyjna idealny asfalt zróżnicowana trasa, kilka zakretów łagodnych oraz bezpieczne nachylenie stoku sprawia, że jazda tam to sama przyjemość.

Jednak zanim okazało sie, że jazda na dircie to stosunkowo łatwa sprawa dająca mnóstwo zabawy i ciężkie do opisania wrażenia przeżyłem 15 minut strachu, ponieważ zanim pierwszy raz udało mi sie złapać równowage i wyczuć deske miałem ogromne problemy ze startem. Szybko z pomoca przyszedł mi team NOSNOW.PL i po paru wskazówkach zjechałem z całej góry bez żadnych problemów cały czas kontrolujac prędkość; naprawde niesamowita jazda, mam mtb jeżdżę na rolkach, kiedys trochę na desce i cały czas na snowboardzie ale po wczorajszym dniu uzależniłem sie od DIRTSURFERA.

pozdr flash

ps filmiki kręciłem ja i jak widac jest to najlepszy dowód na to ze dirt to łatwa sprawa niestety troche ciemno juz było i mało co widać
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NOSNOW.PL

PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 10:45 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzięki za ocenę! Takie listy sprawiają, że powolutku rośnie nam liczba opinii rodaków o deskach Dirtsurfer, co jest dla nas bardzo ważne! W Polsce naprawdę jest wiele miejsc gdzie można jeździć na tych deskach i niezależnie od tego, czy jest to łąka, las, park, asfaltowa droga czy środek miasta, odnajdziemy tam śnieg nawet w samym środku lata!

Oczywiście fragment wypowiedzi trafił do odpowiedniego działu! Wink
Rudzielec

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 11:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziekujemy za opinie Smile Zapraszamy do sklepu Smile

Laughing Laughing Wink
flash

PostWysłany: Pią Wrz 22, 2006 3:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ok zaliczone teraz zapraszam kolezanke
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NOSNOW.PL

PostWysłany: Nie Wrz 24, 2006 11:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Haha, dobre Wink To jaki model Pani przygotować? Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum NOSNOW.PL Strona Główna -> Dirtsurfer Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: