|
NOSNOW.PL Forum dyskusyjne poświęcone wszystkiemu co związane z deskami Dirtsurfer.
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
flash

|
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 8:27 pm Temat postu: Pierwszy kontakt z dirtsurferem |
|
|
Pierwszy kontakt z dirtsurferem
Nigdy bym nie pomyslał, że DIRTSURFER trafi do Polski tak szybko.
Ponad rok temu szukając w internecie informacji na temat landkite przypadkiem natknąłem się na australijską stronkę z tym wynalazkiem. Oczarowany zdjęciami i powalony na kolana filmikami szybko na ziemię sprowadziła mnie cena oraz koszta ewentualnego zamówienia. Pozostało tylko pozazdrościc raiderom osiągającym zawrotne prędkości aż do wczoraj, gdy po praktycznie jednej rozmowie na GG i tel dystrybutor sprzętu na Polskę właściciel firmy NOSNOW.PL zaprosił mnie na testy nowej miejscówki w okolicy sztolni czarnego pstraga. Miejscówka naprawde rewelacyjna idealny asfalt zróżnicowana trasa, kilka zakretów łagodnych oraz bezpieczne nachylenie stoku sprawia, że jazda tam to sama przyjemość.
Jednak zanim okazało sie, że jazda na dircie to stosunkowo łatwa sprawa dająca mnóstwo zabawy i ciężkie do opisania wrażenia przeżyłem 15 minut strachu, ponieważ zanim pierwszy raz udało mi sie złapać równowage i wyczuć deske miałem ogromne problemy ze startem. Szybko z pomoca przyszedł mi team NOSNOW.PL i po paru wskazówkach zjechałem z całej góry bez żadnych problemów cały czas kontrolujac prędkość; naprawde niesamowita jazda, mam mtb jeżdżę na rolkach, kiedys trochę na desce i cały czas na snowboardzie ale po wczorajszym dniu uzależniłem sie od DIRTSURFERA.
pozdr flash
ps filmiki kręciłem ja i jak widac jest to najlepszy dowód na to ze dirt to łatwa sprawa niestety troche ciemno juz było i mało co widać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NOSNOW.PL

|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 10:45 am Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki za ocenę! Takie listy sprawiają, że powolutku rośnie nam liczba opinii rodaków o deskach Dirtsurfer, co jest dla nas bardzo ważne! W Polsce naprawdę jest wiele miejsc gdzie można jeździć na tych deskach i niezależnie od tego, czy jest to łąka, las, park, asfaltowa droga czy środek miasta, odnajdziemy tam śnieg nawet w samym środku lata!
Oczywiście fragment wypowiedzi trafił do odpowiedniego działu!  _________________ Pozdrowienia - zespół NOSNOW.PL |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rudzielec

|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 11:59 pm Temat postu: |
|
|
Dziekujemy za opinie Zapraszamy do sklepu
 _________________ To pewne,ze swiat nadprzyrodzony istnieje. Pytanie tylko, jak daleko jest od srodmiescia i do ktorej maja otwarte. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
flash

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 3:05 pm Temat postu: |
|
|
| ok zaliczone teraz zapraszam kolezanke |
|
| Powrót do góry |